Οι παίκτες περιμένουν μέχρι και την Τετάρτη

Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν όλοι στην Καισαριανή, δείχνουν να φθάνουν στο τέλος τους, σύμφωνα με όσα υποσχέθηκαν οι διοικούντες του Εθνικού Αστέρα στους ποδοσφαιριστές.

Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν όλοι στην Καισαριανή, δείχνουν να φθάνουν στο τέλος τους, σύμφωνα με όσα υποσχέθηκαν οι διοικούντες του Εθνικού Αστέρα στους ποδοσφαιριστές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, τόσο πριν από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών όσο και μετά την λήξη του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης είχε αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις με τους παίκτες. Εκεί έγινε γνωστό ότι το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πολύ σύντομα η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια.

Μάλιστα, ο Αδαμάκης υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι όλα θα έχουν τακτοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη και από εκεί και πέρα η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως και δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι παίκτες θα περιμένουν πλέον μέχρι την Τετάρτη, δείχνοντας κατανόηση, ώστε να λήξει το θέμα και από εκεί και πέρα να ξέρουν και αυτοί πως θα κινηθούν.

Ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου, λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση της Δευτέρας, μίλησε στους «ερυθρόλευκους» και ανάμεσα στα άλλα τους είπε: «Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη φοβερή και αήττητη πορεία που έχει η ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες. Όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε κατά τον καλύτερο τρόπο. Έχετε φοβερές δυνατότητες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλα αυτά βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.