«Τσίμπησε» βαθμό στο 93′ ο Ηρακλής!

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στα Ψαχνά, όπου ο τοπικός Ηρακλής με γκολ στο 93' απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Καλλιθέα, η οποία ως το 75' προηγούνταν 2-0! Ο Μαρουκάκης και ο Ζουλιώτης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και σκόρερ της συνάντησης.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στα Ψαχνά, όπου ο τοπικός Ηρακλής με γκολ στο 93′ απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Καλλιθέα, η οποία ως το 75′ προηγούνταν 2-0! Ο Μαρουκάκης και ο Ζουλιώτης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και σκόρερ της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Ευβοιώτες και σε διάστημα έξι λεπτών πέτυχαν δύο τέρματα με τον Μαρουκάκη. Στο 15′ ο επιθετικός της Καλλιθέας άνοιξε το σκορ με πλασέ και στο 20′ αξιοποίησε την ασίστ του Κατσίκη και με πλασέ διεύρυνε το προβάδισμα στης ομάδας του.

Οι Αθηναίοι διατηρούσαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα αλλά στο 75′ τα δεδομένα άλλαξαν. Στο λεπτό αυτό ο Σέγκος κέρδισε πέναλτι από τον Βιδάλη, ο οποίος παράλληλα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Ζουλιώτης ήταν εύστοχος από τα έντεκα μέτρα και μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αξιοποιήσει το αριθμητικό του πλεονέκτημα και άσκησε ασφυκτική πίεση στην εστία της Καλλιθέας αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Πράγματι, οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέφεραν το 2-2 καθώς στο 93′ ο Ζουλιώτης με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Κατσούλη και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Ροντρίγκο, Γιώτας (71′ Πούρνος), Λιόσης, Ντελέκος (28′ Δελήμπασης), Μάτσος (62′ Γανωτής), Σέγκος, Τσοκάνης, Ζουλιώτης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Σταύρου, Βιδάλης, Καλτσάς, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Αρβανίτης, Μιχαλόπουλος (92′ Φουντουκίδης), Μαρουκάκης (58′ Ντιαλό), Κατσίκης (80′ Ηρακλής).
 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.