Μερικά μυστικά αποκαλύφθηκαν για τη δεύτερη σεζόν του “The Night Manager”

Ο Charles Cumming εντάσσεται στη συγγραφική ομάδα.Η αινιγματική δεύτερη σεζόν του "The Night...

Ο Charles Cumming εντάσσεται στη συγγραφική ομάδα.

Η αινιγματική δεύτερη σεζόν του “The Night Manager” επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από μία ανακοίνωση σχετικά με τη συγγραφική της ομάδα.

Μέσω του Deadline μάθαμε πως ο Charles Cumming εντάχθηκε στην ομάδα, και μάλιστα είναι το δεύτερο όνομα που προστέθηκε. Μαζί του ο Matthew Orton θα συν-υπογράψει το σενάριο της σειράς.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς ήταν βασισμένος σε ένα μυθιστόρημα του John le Carre, το οποίο δεν έχει αποκτήσει sequel. Το γεγονός προκαλεί αρκετές απορίες για τη συνέχεια της σειράς. Ο Cumming απάντησε σχετικά ότι “… η δική μας δουλειά είναι να γράψουμε μία σεζόν που θα είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη, αλλά θα παραμείνει επίσης πιστή στον τόνο του κόσμου που δημιούργησε ο le Carré και τους χαρακτήρες του”.

Για την επιστροφή της σειράς ο Cumming πρόσθεσε πως “Το μόνο που μου επιτρέπεται να πω, είναι πως ο Le Carré έδωσε τις ευλογίες του στο project. Οι τέσσερις μας, της συγγραφικής ομάδας, έχουμε ορκιστεί να μη μιλήσουμε. Μερικοί χαρακτήρες που γνωρίζει το κοινό και έχει αγαπήσει θα επιστρέψουν, άλλοι όχι. Οι τοποθεσίες θα είναι πολυτελείς, η υπόθεση εντυπωσιακή και όσο θεαματικά περίπλοκη όσο θα ήταν μία ιστορία του Le Carré”.

Άλλο ένα γεγονός που περιπλέκει τα δεδομένα είναι η επίσημη εγκατάσταση της σειράς σε κάποιο κανάλι. Το βρετανικό BBC One δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τη σειρά όπως ούτε και το αμερικανικό AMC. Η μυστικοπάθεια που περιβάλει τη δεύτερη σεζόν έχει δημιουργήσει αξιοσημείωτες απορίες.

Πριν από ένα χρόνο η σκηνοθέτης, Sussane Bier, είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία της για την επόμενη σεζόν του “The Night Manager”. Η εταιρεία παραγωγής Ink Factory, όμως, διατηρεί το πέπλο μυστηρίου και δεν επιτρέπει καμία αποκάλυψη.

Στον πρώτο κύκλο είδαμε τους Tom Hiddleston και Hugh Laurie σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Jonathan Pine (Hiddleston) είχε ως αποστολή να ξεσκεπάσει τον δισεκατομμυριούχο έμπορο όπλων Richard Roper (Laurie) και τον κύκλο του. Η ιστορία εξελίχθηκε με τον θάνατο της φίλης του Pine να σκοτεινιάζει την ατμόσφαιρα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.