Βόλφσμπουργκ καλεί Ροσίτσκι

Ενίσχυση ολοταχώς είναι το σχέδιο του προπονητή της Βόλφσμπουργκ Φέλιξ Μάγκατ, που βλέπει την ομάδα του να φιγουράρει στη 12η θέση της βαθμολογίας, μετά από ένα μετριότατο ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα.

Ενίσχυση ολοταχώς είναι το σχέδιο του προπονητή της Βόλφσμπουργκ Φέλιξ Μάγκατ, που βλέπει  την ομάδα του να φιγουράρει στη 12η θέση της βαθμολογίας, μετά από ένα μετριότατο ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα.
 
Στο πλαίσιο του σχεδίου αυτού, η γερμανική ομάδα θα προχωρήσει σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και ένας από τους στόχους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόμας Ροσίτσκι της Αρσεναλ. Ωστόσο, ο προϋπολογισμός αναμένεται περιορισμένος και ο Μάγκατ ελπίζει ότι μία προσφορά στα 4,5 εκατ. λίρες θα είναι αρκετή.
 
Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς από το 2006, όταν πήγε στην Αρσεναλ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και φέτος χρησιμοποιείται σπάνια από τον Αρσέν Βενγκέρ. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να του ζητηθεί περικοπή στις αποδοχές του από το νέο έτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.