Παλάσιο ο λυτρωτής

Η Πάρμα «αγκάλιασε» την πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα από 1994, αλλά ο Ροντρίγο Παλάσιο είχε διαφορετική άποψη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο Μαράσι.

Η Πάρμα «αγκάλιασε» την πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα από 1994, αλλά ο Ροντρίγο Παλάσιο είχε διαφορετική άποψη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο Μαράσι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γκόμπι (6′) και Φλοκάρι (53′), αλλά δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν.
 
Στο 78′ ο Παλάσιο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιράντε σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά το έκανε στην επαναφορά, μειώνοντας σε 2-1 για την Τζένοα. Ο Αργεντίνος χτύπησε για δεύτερη φορά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και από ασίστ του Χορκέρα ισοφάρισε σε 2-2 για τους Γενοβέζους, που γλίτωσαν μια τέταρτη συνεχόμενη ήττα.
 
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μορέτι (69′ Ζε Εδουάρδο), Καλάτζε, Γκράνκβιστ, Μπελούσι (90′ Χορκέρα), Βελόσο (57′ Μέστο), Ρόσι, Κούτσκα, Κονστάντ, Παλάσιο, Γιάνκοβιτς
 
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Λουκαρέλι, Φεράριο, Γκαλόπα, Γκόμπι (27′ Μοντέστο), Μαρίγκα, Τζιοβίνκο, Μουζάκι (57′ Μορόνε), Φλοκάρι (61′ Βαλιάνι), Μπιαμπιανί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.