Λινάρδος: «Να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Μπορεί το Μαρούσι να γνώρισε ακόμη μία ήττα στην εφετινή Α1, αυτή τη φορά από τον ΑΓΟΡ Ρεθύμνου, ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Μπορεί το Μαρούσι να γνώρισε ακόμη μία ήττα στην εφετινή Α1, αυτή τη φορά από τον ΑΓΟΡ Ρεθύμνου, ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια. Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων σχολίασε την τραγική κατάσταση που βιώνει το Μαρούσι ενώ μίλησε και για την διοίκηση του συλλόγου.

«Ευχαριστώ τον Στέργιο για τα καλά του λόγια. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε καλά λόγια, με την καλή έννοια. Αυτό που ζω φέτος, δεν το έχουν ζήσει πολλοί προπονητές στην Α1. Να παίζεις, δηλαδή, με έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί για 12 χρόνια στην κατηγορία και να τον πλαισιώνεις με παιδιά που έχουν εμπειρία από έναν ως. κανέναν χρόνο στην Α1.

Τα παιδιά βγάζουν ως το τέλος τον καλύτερό τους εαυτό.
Είναι αλήθεια ότι δεν πίστευα πως θα είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί κόντρα στο Ρέθυμνο. Χάσαμε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας ευστόχησαν στα τρίποντα και βρήκαν λύσεις από τους ψηλούς. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Η διοίκηση είναι παντελώς μακριά μας! Έχω να μιλήσω με τη διοίκηση εδώ και 25 μέρες. Αυτό ίσως σημαίνει ενοχή για μένα. Οι παίκτες μου πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια, γιατί του χρόνου θα βρουν αλλού δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λινάρδος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμερτζής ανέφερε: «Βγάλαμε όλη τη διάθεση που μπορούσαμε. Απομείναμε τέσσερις επαγγελματίας στην ομάδα και προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε κίνητρα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε συμβόλαια, είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε από τη διοίκηση να φανεί συνεπής. Μπορεί να μην κάνουμε καμία νίκη ως το τέλος αλλά τελειώσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.