Πρωτομαγιά σαν οικογένεια!

Μαζί πέρασαν τη σημερινή (1/5) μέρα οι «κίτρινοι», μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας – Κανονικά έκαναν και πάλι Αθηναίου και Μπελ.

Μαζί πέρασαν τη σημερινή (1/5) μέρα οι «κίτρινοι», μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας – Κανονικά έκαναν και πάλι Αθηναίου και Μπελ.

Ο Άρης συνέχισε σήμερα (1/05) με μια πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του, εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού (5/5, 17:00) με τον Πανιώνιο, για την 24η αγωνιστική της Basket League. Οι τραυματίες Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ ακολούθησαν και πάλι ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν ατομικό και θεραπεία.

Μετά την προπόνηση, οι «κίτρινοι» λειτούργησαν ως οικογένεια, μιας και το ήθελε η μέρα. Σύσσωμη η ομάδα, παρουσία και της διοίκησης της ΚΑΕ, παραβρέθηκε στο πρωτομαγιάτικο γεύμα που παρέθεσε η American Genetics στις εγκαταστάσεις της, από όπου και η σχετική φωτογραφία. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Παύλος Ζουλιάμης, ο οποίος σχετίζεται με τη διοίκηση των «κίτρινων», ξενάγησε τους παίκτες στους χώρους παραγωγής της εταιρείας, στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.