Μαντούκα: “Δεν θέλω Ρεάλ η Μπαρτσελόνα”

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΑΠΟΕΛ. Γκουστάβο Μαντούκα, τόνισε πως δεν θέλει να αντιμετωπίσει μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά αν και ο ίδιος δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Χαραλαμπίδης: "Κοινωνικό φαινόμενο ο ΑΠΟΕΛ".

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΑΠΟΕΛ. Γκουστάβο Μαντούκα, τόνισε πως δεν θέλει να αντιμετωπίσει μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά αν και ο ίδιος δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

«Κάναμε τα όνειρα πραγματικότητα. Είμαι περήφανος που είμαι σε αυτήν την ομάδα που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να σκοράρουμε και το κάναμε στην αρχή, όπότε το γκολ μου ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα, γιατί ενάμιση μήνα πριν έκανα εγχείρηση και δεν μπορούσα να περπατήσω. Προσευχήθηκα και ονειρεύτηκα αυτή τη στιγμή και ο Θεός μου την έδωσε. Δεν θέλω τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μεγάλες ομάδες, αλλά το όνειρο συνεχίζεται… Σήμερα αυτό που έγινε δεν είναι μόνο η τύχη, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, είχαμε οργάνωση», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

Χαραλαμπίδης: “Κοινωνικό φαινόμενο ο ΑΠΟΕΛ”
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά την πρόκριση επί της Λιόν… «Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοινωνικό φαινόμενο. Ο Κύπριος ασχολείται πολύ με τον ΑΠΟΕΛ  τον τελευταίο καιρό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που καταφέραμε, γράψαμε ιστορία. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει. Είναι κάτι που θα αναπολούμε μετά από καιρό. Δίκαια έχει καταφέρει ό,τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Χρειάζεται θυσία, ομαδικό πνεύμα και πολύ δουλειά. Το ήθελε και ο Θεός. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε μία χρονιά έχω ζήσει τόσες χαρές», τόνισε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού. 

Πουρσαϊτίδης: “Ελπίζω να συνεχίσουμε”
Από την πλευρά του, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης… «Όταν παίζεις με μεγαλύτερες ομάδες, έχεις μόνο να κερδίσεις. Η πίεση ήταν στη μεγάλη ομάδα. Μόνο να κερδίσουμε μπορούσαμε από αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας αλλά και δυνατοτήτων. Η ομάδα ήταν πολύ καλή και είχαμε αρκετές ευκαιρίες και κατοχή μπάλας και νομίζω δίκαια περάσαμε. Απίστευτες είναι οι στιγμές που ζούμε. Σήμερα επιβραβευτήκαμε. Τους δώσαμε πολλές χαρές φέτος και ελπίζω να συνεχίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.