Εργοτέλης- Πανιώνιος: Η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τι είπαν οι Νίκος Καραγεωργίου και Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση Εργοτέλης- Πανιώνιος.

Δείτε τι είπαν οι Νίκος Καραγεωργίου και Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση Εργοτέλης- Πανιώνιος.

Νίκος Καραγεωργίου:

«Ο Εργοτέλης δεν έχει την ικανότητα να κάνει μεταγραφές. Πρώτη φορά ακούω για Χαβίτο. Αν μας κάνουν δώρο έναν ποδοσφαιριστή, θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε κάποιον παίκτη. Αν έρθει και μας πει κάποιος ότι εγώ θα τον πληρώσω, τότε θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν παίρνουμε ποδοσφαιριστή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διάλογο που «άνοιξε» με την εξέδρα : «Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει γιατί ο Τζανακάκης ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής μας. Όσοι δεν το κατάλαβαν, τους το είπαμε εμείς». 

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου είπε:«Πήραμε τρεις βαθμούς και κερδίσαμε δίκαια. Ήταν μια αγχωτική νίκη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ώστε να σημειώνουμε τα γκολ και να απελευθερώνεται η ομάδα ακόμα περισσότερο. Προερχόμασταν από μια ήττα που δυσκόλεψε τα πράγματα. Τίποτα παραπάνω, κερδίσαμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε ξανά στις επιστροφές ποδοσφαιριστών. «Η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τώρα κερδίζουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και με προσπάθεια που είναι παραπάνω από τις δυνάμεις κάποιων. Για να αλλάξει η εικόνα μας και να γίνει ο Εργοτέλης η ομάδα που γνωρίζαμε θα πρέπει να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές μας».

Άκης Μάντζιος:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε ίδιους βαθμούς με εμάς και η οποία ένιωθε πίεση έπειτα από την ήττα που γνώρισε από την Ξάνθη. Έγινε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές.

Αν και ξεκινήσαμε καλύτερα από τον Εργοτέλη, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και στη συνέχεια παρουσιάσαμε εκνευρισμό λόγω του διαιτητή. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, χάσαμε ευκαιρίες και κινδυνέψαμε μόνο από δικά μας λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε.

Κλείσαμε έναν κύκλο με 4 αγώνες σε 12 μέρες. Ο διαιτητής ήταν εκνευριστικός για εμάς στο πρώτο ημίχρονο με τα σφυρίγματά του και αποδιοργανωθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο φτάσαμε πολλές φορές στην περιοχή, αλλά οι τελικές μας επιλογές δεν ήταν οι καλύτερες. Μας έλειψε η κλασική ευκαιρία, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Εργοτέλη».

Για τους νέους παίκτες είπε: «Στην Ελλάδα, όταν φτάσει το μαχαίρι στον λαιμό αναγκαζόμαστε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και λόγω της κρίσης δίνουμε ευκαιρίες στους νέους παίκτες. Οι περισσότεροι στον Πανιώνιο τις έχουν αρπάξει. Σε ό,τι αφορά στη βαθμολογία, νομίζω ότι όταν παίζεις 15 αγώνες, το δείγμα είναι μεγάλο και σε γενικές γραμμές αποτυπώνει την εικόνα της κάθε ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.