Ντάρκο αναβαθμισμένος

Την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανοίγοντας το δρόμο για ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανοίγοντας το δρόμο για ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για το θέμα φέρεται να είναι ενήμερος ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος κοιτάζει ήδη την “επόμενη μέρα”.

Δεν αποκλείεται ο Ισπανός να ανακοινώσει την απόφασή του, με δήλωση που θα κάνει είτε σήμερα είτε την Πέμπτη, αφήνοντας να περάσει πρώτα ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προς αυτό το ενδεχόμενο συγκλίνουν και οι πληροφορίες, που έρχονται από την Ισπανία.

Με την αναμενόμενη αποχώρηση του Βαλβέρδε και την δραστηριοποίηση του Τάσου Μητρόπουλου στις εκλογές, εκείνος που θα αναβαθμιστεί θα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος από αρχισκάουτερ και άτυπα τεχνικός διευθυντής θα βρεθεί πιο κοντά στην ομάδα.
 
Φυσικά θα έχει λόγο στην επιλογή του νέου προπονητή. Θα είναι άλλωστε αυτός ο οποίος θα κληθεί να τον βοηθήσει ώστε να εγκλιματιστεί στον Ολυμπιακό και στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.