Ο Κοβάτσεβιτς για Μιλόγεβιτς…

Αινιγματικός ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς σχετικά τις φήμες που θέλουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι.

Αινιγματικός ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς σχετικά τις φήμες που θέλουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι. Ο τεχνικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» με συνέντευξη του στην πατρίδα, αφού έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα,  δεν θέλησε ούτε  να επιβεβαιώσει, ούτε και να διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες. 

«Είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και εμείς έχουμε προπονητή. Είμαστε δύο σωματεία αδερφικά. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα ήταν σωστό και πρέπον να σχολιάσω κάτι επί των αναφορών αυτών. Θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος», ήταν τα λόγια του Κοβάτσεβιτς στην Blicsport. 

Ο Σέρβος αναφέρθηκε στον Μιλόγεβιτς, λέγοντας: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία καλή ομάδα που την καθοδηγεί ένας πολύ καλός τεχνικός, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Έχει δείξει την αξία του και στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετική η δουλειά του Μιλόγεβιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλός στην Ευρώπη και ο τίτλος είναι κοντά. Αξίζουν εύσημα και στον γενικό διευθυντή Ζβένταν Τέρζιτς. Ο Μιλόγεβιτς έχει κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα». 

Επίσης ο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως ο Τζούρτζεβιτς μπορεί να προσφέρει στην εθνική ομάδα της Σερβίας, όπως και Βούκοβιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Βερόνα με τη μορφή δανεισμού:
«Μετά τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θεωρώ ότι μπορεί να πάρει ευκαιρία και στην Εθνική και να προσφέρει. Νομίζω ότι η Εθνική Σερβίας μπορεί να τον υπολογίζει για την συνέχεια. Από τη Σερβία θα ανέφερα και τον Μάρκο Μάριν αν και έπαιξε στην Γερμανία. Είναι παίκτης πολύ καλού επιπέδου. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς από την άλλη πήγε στη Βερόνα με δανεισμό αλλά επίσης είναι ένας καλός παίκτης. Παίκτης με ποιότητα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.