Μαρκόπουλος: «Κακές και βιαστικές επιλογές στην επίθεση»

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Όλντενμπουργκ δεν μπορούσε να μην παραδεχθεί ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Όλντενμπουργκ δεν μπορούσε να μην παραδεχθεί ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία έχει αρχές στο παιχνίδι που εφαρμόζει σε μεγάλη διάρκεια. Αυτό είναι το στοιχείο που την αναδεικνύει, της δίνει τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, από εκεί ξεκίνησε το δικό λάθος μας στο ματς. Είχαμε βιαστικές επιλογές, ήμασταν άστοχοι, δε σταματήσαμε το ρυθμό των αντιπάλων στο πρώτο ημίχρονο. 

Γεγονός που τους έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψουν στο παιχνίδι τους και πράγματι ήταν και με την πάροδο του χρόνου πιο δυνατοί και στο σετ παιχνίδι με μεγάλα τρίποντα. Απέκτησαν μεγάλη διαφορά, που δύσκολα γυρνούσε με τα δικά μας προβλήματα. Θέλαμε να κάνουμε μια προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και την ευστοχία για να φτάσουμε τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, ελπίζουμε να βελτιωθούν οι τραυματίες» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Κάναμε 23 λάθη, που είναι πάρα πολλά. Η βιασύνη, η πίεση του αντιπάλου, ο τρόπος που παίξαμε όταν πήραν τη διαφορά, οδήγησαν σε αυτά. Δεν πήγαμε επίθεση-επίθεση, φάση με φάση. Κάναμε εύκολα λάθη στη μέση του γηπέδου. Γενικά, δε γυρίσαμε την μπάλα, η οποία κρατήθηκε στα χέρια ενός παίκτη, σε αρκετές περιπτώσεις. «Με το αποψινό αποτέλεσμα μένουμε πίσω, σε ό,τι αφορά την πρόκριση. Όταν χάνεις στην έδρα σου και παίζεις με μια ομάδα που έχει κάνει δύο εκτός έδρας νίκες και διεκδικείς το θετικό αποτέλεσμα από αυτήν, σίγουρα μένεις πίσω».

Αναφορικά με τους Σχορτσανίτη, Τέπιτς είπε: «Ο Σοφοκλής έχει ένα τράβηγμα στον έσω πλάγιο. Ο Τέπιτς είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο, δεν ήταν έτοιμος να μπει να παίξει, γύρισε και το πόδι του σε μία φάση. Δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή πως, θα ξέρουμε περισσότερα αύριο». 

Για την εικόνα της ομάδας, χωρίς τον Σχορτσανίτη, απάντησε: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι σήμερα να παίξουμε χωρίς το Σοφοκλή. Πριν τον αποκτήσουμε, βέβαια, η ίδια ομάδα έπαιζε πάλι, χωρίς αυτόν είχαμε και καλές εμφανίσεις, όπως απέναντι στον Ολυμπιακό. Ολοι οι παίκτες έχουν ρόλο στην ομάδα».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, με τη σειρά του, επισήμανε: «Ήταν ξεκάθαρο ότι μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς πνευματική συγκέντρωση και σωματική ενέργεια. Οσα είπαμε τις δύο προηγούμενες ημέρες, ότι κάνει η άλλη ομάδα, της τα επιτρέψαμε να τα κάνει. Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο γήπεδο μας και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι από τόσο μεγάλη διαφορά. Δεν είναι τόσο καλή ομάδα η Ολντενμπουργκ και τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Είχαμε το απρόοπτο με τον Σοφοκλή (Σχορτσανίτη), πάνω στον οποίο στηρίζουμε πολλά και αυτό, σε συνδυασμό με την κακή συνολικά εμφάνιση, έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα. Ξέραμε, με το πρόγραμμα που έχουμε, ότι θα χρειαστεί να παίζουμε σχεδόν ανά δύο μέρες. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Μένουμε λίγο πίσω με τη σημερινή ήττα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Έχουμε την ευκαιρία, την άλλη εβδομάδα στη Γερμανία, να παίξουμε καλύτερα και είναι αποτελεσματικότεροι απέναντι στην Ολντενμπουργκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.