Και Ολυμπιακός Β΄…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδιάζει να δημιουργήσει μια δεύτερη ομάδα κατά τα πρότυπα της Μπαρτσελόνα Β', σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδιάζει να δημιουργήσει μια δεύτερη ομάδα κατά τα πρότυπα της Μπαρτσελόνα Β’, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου. Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να κάνει περισσότερη ανταγωνιστική την ομάδα, γράφει ο “Γαύρος”.

Στη δεύτερη ομάδα θα αγωνίζονται οι νεαροί παίκτες και οι παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό. Δηλαδή αντί να παίρνουν έναν νεαρό παίκτη και να τον παραχωρούν ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, θα τον έχουν στο Ρέντη και θα παρακολουθείται απο κοντά η εξέλιξή του.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρωτάθλημα «ομάδων Β’» όπως συμβαίνει στην Ισπανία. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την αρχή και αν βρει αντιδράσεις από τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει μία ομάδα από χαμηλή κατηγορία και να την ανεβάσει στη Β’ Εθνική.

Μια άλλη απόφαση που έχουν πάρει στον Ολυμπιακό είναι να στείλουν σκάουτερ για περίπου έναν μήνα στην Αργεντινή. Ο σκάουτερ θα τσεκάρει  ταλέντα που παίζουν είτε  στην Α’, είτε στην Β’ εθνική της Αργεντινής.

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.