«Τσίμπησαν» τον βαθμό τα Γιαννιτσά, 2-2 με Πανθρακικό

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Πανθρακικό στην ανάπαυλα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Πανθρακικό στην ανάπαυλα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το ματς, που είχε δύο όψεις, ήταν πολύ καλό και περιελάμβανε δραματικό φινάλε αφού λίγο μετά την ισοφάριση των Μακεδόνων στο 82′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και μαζί και την ευκαιρία να φτάσουν στην επικράτηση, που θα τους έφερνε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανθρακικός ήταν σαφώς ανώτερος και κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά. Η ομάδα της Κομοτηνής άνοιξε το σκορ στο 23′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίνγκα, ο Βαγγελόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μίνγκας με ψηλοκρεμαστό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ Αποστόλου και πέτυχε το 0-2.

Όσοι πίστεψαν ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε «καθαρίσει» τον αγώνα διαψεύστηκαν πλήρως αφού στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 54′ ο Κυζερίδης με σουτ μείωσε, ενώ στο 82′ μετά από σουτ του Στεφανίδη και απόκρουση του τερματοφύλακα Κουτσόπουλου, ο νεοεισελθών Τζεβελέκης με νέο σουτ έφερε το ματς στα ίσα!

Ωστόσο, ο Πανθρακικός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν στο 88′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τέλλου μετά από προσπάθεια του Μπαϊκαρά. Μάλιστα, ο αρχηγός της Αναγέννησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως, ο Χλωρός, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και κατά συνέπεια το 2-2 παρέμεινε ως τη λήξη της συνάντησης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Σερέτης, Τσικνίδης, Τέλλος, Σπαθάρας, Αποστολίδης, Ντατίδης, Κυζιρίδης, Στεργίδης (91′ Καρπούζης), Γιόνδης (20′ Στεφανίδης), Μπαξεβάνος (81′ Τζεβελέκης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Πόνσε, Μακρυδημήτρης, Μπαλού (56′ Λιαπάκης), Μίνγκας (71′ Χλωρός), Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Χρήστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.