Νέο συμβόλαιο στον Αγκουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Σέρχιο Αγκουέρο, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Σέρχιο Αγκουέρο, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2020 και θα αυξηθούν οι εβδομαδιαίες οικονομικές απολαβές του, οι οποίες από το συμβόλαιο που ισχύει αυτή τη στιγμή, φτάνουν τις 150 χιλιάδες λίρες.

Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και οι ιθύνοντες των «πολιτών» θέλουν να προλάβουν τυχόν ενδιαφέρον για την παραχώρησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο Μάντσεστερ, αφού είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Θετικός για την παραμονή του Αγκουέρο είναι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.