Έβρεξε γκολ στο Λεβάντε

Η Βαγεκάνο επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-3 της Λεβάντε εκτός έδρας και «βλέπει» την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Βαγεκάνο επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-3 της Λεβάντε εκτός έδρας και «βλέπει» την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ράγιο που διανύει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων προηγήθηκε στο 35′ με τον Μπανγκουρά. Το ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε το ματς στο δεύτερο μέρος.
 
Ο Μπαρκέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50′ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και η Βαγεκάνο «απάντησε» με τρία γκολ σε διάστημα εννιά λεπτών (62′, 63′ Ντιέγκο Κόστα, 70′ Μπανγκουρά) και με το 4-1 «σφράγισε» τη νίκη. Ο Σουάρεθ μείωσε στο 79′, ο Ντελίμπασιτς πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 85′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Σουάρεθ με δεύτερο πέναλτι στο 92′.
 
Η νικήτρια ομάδα της Μαδρίτης πήγε στους 31 βαθμούς και μπήκε στο γκρουπ των διεκδικητών των ευρωπαϊκών θέσεων, όπου με ένα βαθμό περισσότερο παραμένει και η Λεβάντε.
 
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Ντελ Όρνο, Χάβι Βέντα (72′ Ελ Ζαρ), Καμπράλ, Μπαγεστέρος, Βάλντο, Σεράνο (46′ Γκεζάλ), Φαρινός (66′ Σουάρεθ), Μπαρκέρο, Τόρες, Κονέ
 
ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Χοέλ, Ραούλ Μπράβο, Τίτο, Πουλίδο, Μοβίγια, Φουέγο, Αρμεντέρος, Τρασόρας (61′ Λάμπακα), Πίτι, Κόστα (71′ Ντιαμάνκα), Μπανγκουρά (78′ Ντελίμπασιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.