Διαψεύσεις για το μέλλον του Αμπράμοβιτς

Η Τσέλσι προχώρησε σε διαψεύσεις των αγγλικών δημοσιευμάτων, τα οποία θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί και να αναζητεί ήδη αγοραστή για τις μετοχές του.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/08/2018 • 12:57
O Ρομάν Αμπράμοβιτς
  • shares
Η Τσέλσι προχώρησε σε διαψεύσεις των αγγλικών δημοσιευμάτων, τα οποία θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί και να αναζητεί ήδη αγοραστή για τις μετοχές του. Ο βρετανικός Τύπος αποκάλυπτε τη Δευτέρα, πως ο Ρώσος μεγιστάνας αξιώνει 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και πως έχει αναβάλει την ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ», προκειμένου αυτή να γίνει από τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας. 

Οι «μπλε» του Λονδίνου τονίζουν πως ο Αμπράμοβιτς δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα και πως θέλει ο ίδιος να προχωρήσει στην ανακατασκευή της έδρας των Λονδρέζων, τα επόμενα χρόνια. Τα έργα για το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα κοστίσουν 500 εκατομμύρια λίρες. Μερίδα του βρετανικού Τύπου θεωρεί τις συγκεκριμένες διαψεύσεις από την πλευρά των «μπλε», ως μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μειωθεί η ανησυχία που προκλήθηκε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Παράλληλα, οι Άγγλοι θεωρούν σίγουρη την προσπάθεια του Αμπράμοβιτς να απεμπλακεί άμεσα από την λονδρέζικη ομάδα και τονίζουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη