Τιμή στον Βαγγέλη Αλεξανδρή

Το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μαντουλίδη θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μαντουλίδη θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη και βετεράνος μπασκετμπολίστας θα βραβευθεί για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη (ΜΒΑ), την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (11:00). 

«Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ και το σωματείο ΜΑΣ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,   5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11 π.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών).
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Αλεξανδρής για την προσφορά του στον αθλητισμό», ανέφερε η ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.