Κόντε: «Φαβορί η Μίλαν»

Μπορεί η Γιουβέντους να βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από τη Μίλαν στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει πως οι Ροσονέρι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί η Γιουβέντους να βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από τη Μίλαν στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει πως οι Ροσονέρι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των Μπιανκονέρι αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο Ιταλικό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ανοιχτή την υπόθεση τίτλος.

«Η ικανότητα της Μίλαν να κερδίζει τόσο εύκολα τα παιχνίδια είναι εντυπωσιακή. Στο ματς με την Κάλιαρι είχαν πολλές απουσίες αλλά πήραν πολύ ήρεμα τους τρεις βαθμούς. Έχουν έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή όπως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μερικές φορές μοιάζει με γίγαντα. Οι Ροσονέρι είναι τόσο δυνατοί ώστε προσωπικά να τους θεωρώ σούπερ φαβορί για το Scudetto. Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά, τους κοντράρουμε και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανοιχτή την υπόθεση τίτλος ως το τέλος. Απομένουν 18 αγωνιστικές, δηλαδή 54 βαθμοί, άρα όλα μπορούν να συμβούν για τις πρώτες έξι ή επτά ομάδες» δήλωσε αρχικά ο Αντόνιο Κόντε και συνέχισε αναφερόμενος στην προσεχή αναμέτρηση με την Πάρμα:

«Αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι μας μέσα σε 10 μέρες και θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Στην αρχή της σεζόν δεν υπήρχαν πολλά ματς μεσοβδόμαδα αλλά τώρα υπάρχουν και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να θεωρείται απαραίτητο ότι 11άδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ευτυχώς μπορώ να επιλέξω από ένα ρόστερ που μου δίνει εγγυήσεις».

Τέλος ο τεχνικός της «Γιούβε» ρωτήθηκε πως θα ήταν η Γιουβέντους αν είχε τον Ιμπραϊμοβιτς στη σύνθεση της: «Είμαι χαρούμενος με αυτούς που έχω στη διάθεση μου. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά για μένα οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.