Αμφίβολος ο Κλέι Τόμσον για το Game 2

Στους τελικούς της δύσης με τους Χιούστον Ρόκετς στερήθηκε τις υπηρεσίες ίσως του καλύτερου αμυντικού του που ακούει στο όνομα Άντρε Ιγκουοντάλα, ο πρώην παίκτης των Σίξερς απουσίασε και από τον πρώτο τελικό με τους Καβαλίερς και από ότι όλα δείχνουν θα λείψει και από τον δεύτερο.Ο Στιβ Κερ έχει ακόμα σοβαρό λόγο να ανησυχεί.

Ο φόργουορντ των περσινών πρωταθλητών υπέστη διάστρεμμα στον πρώτο τελικό κόντρα στο Κλίβελαντ, ενώ θυμίζουμε πως είχε ταλαιπωρηθεί και μικροτραυματισμούς και στην σειρά με τους Ρόκετς, στους τελικούς της δύσης (4-3).
Ο προπονητής των ”Πολεμιστών” δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέ Ιγκουοντάλα σε ακόμα ένα παιχνίδι και η ανησυχία του είναι αρκετά έντονη ειδικά μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καταπληκτικός του σουτέρ στον αριστερό αστράγαλο.
Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας για να μάθουμε αν ο Τόμσον μπορεί να παίξει καθώς σύμφωνα με το ιατρικο επιτελείο των Γουόριορς η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Σε ότι αφορά στον Κέβιν Λαβ, ο άσος του Κλίβελαντ θα παίξει κανονικά καθώς δεν υπήρξε τιμωρία μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, όπως και ο Καναδός Τρίσταν Τόμσον που πλήρωσε το καυγά του με τον Ντρέιμοντ Γκριν με ένα παχυλό πρόστιμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.