Τα σενάρια των «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει ένα θαύμα προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκρισή του από το Τop 16. Ποια τα σενάρια για κατάταξη και πρόκριση αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει ένα θαύμα προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκρισή του από το Τop 16. Ποια τα σενάρια για κατάταξη και πρόκριση αντίστοιχα.

Ξεκινώντας από τον όμιλο «αχταρμά» του Ολυμπιακού, τα πράγματα για τους ερυθρόλευκους είναι μπερδεμένα και απλά ταυτόχρονα!

Ένα μόλις σενάριο στέλνει την ομάδα του Σφαιρόπουλου στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και αυτό περιλαμβάνει τα εξής παρακάτω που πρέπει να συμβούν στην τελευταία αγωνιστική:

Νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Φάληρο.
Νίκη της Ρεάλ επί της Χίμκι στη Μαδρίτη.
Νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Μπάμπεργκ στη Γερμανία.
Νίκη της Ζαλγκίρις επί της Μπαρτσελόνα στο Κάουνας. 

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός τερματίζει στην τέταρτη θέση και αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τη Φενέρμπαχτσε στα πλέι οφ.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν οι πράσινοι νικήσουν στην Τουρκία την Έφες και ταυτόχρονα η Λοκομοτίβ Κούμπαν ηττηθεί στην Πόλη από την Νταρουσάφακα, τότε η ομάδα του Τζόρτζεβιτς τερματίζει δεύτερη και αντιμετωπίζει με πλεονέκτημα έδρας τον τρίτο του ομίλου του Ολυμπιακού. 

Εάν ο Παναθηναϊκός τερματίσει τρίτος, τότε παίζει με μειονέκτημα απέναντι είτε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είτε στη Λαμποράλ. Αν οι Ρώσοι νικήσουν στο Φάληρο τότε θα καταλήξουν πρώτοι και θα στείλουν τους Βάσκους πάνω στους πράσινους, ενώ αν χάσουν από τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα η ομάδα του Μπουρούση περάσει από τη Γερμανία κόντρα στη Μπάμπεργκ, τότε η ΤΣΣΚΑ διασταυρώνεται με το τριφύλλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.