Φέτελ: “Θα προσαρμοστεί ο Ραϊκόνεν”

Άμεσα θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της F1 ο Κίμι Ραϊκόνεν, σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Φέτελ.

Άμεσα θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της F1 ο Κίμι Ραϊκόνεν, σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Φέτελ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως ο Φινλανδός θα χρειαστεί λίγο χρόνο, όμως τόνισε πως τελικά θα τα καταφέρει να προσαρμοστεί. Επίσης, δε θέλησε να αναφερθείς το αν ήταν σωστή η επιλογή του να επιστρέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Γερμανός πιλότος τόνισε: «Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να το κρίνω. Προφανώς όλοι κοιτάμε την επιστροφή του Μίκαελ. Εγκατέλειψε το πρωτάθλημα και τότε μπορούμε να πούμε πως ήταν στην κορυφή. Όταν όμως επέστρεψε στην F1 τα πράγματα είχαν αλλάξει και έπρεπε να προσαρμοστεί. Ένας πιλότος σαν το Κίμι με όλες τις δυνατότητες που έχει και το ταλέντο θα συνηθίσει ξανά. Αλλά κοιτάζοντας και εμένα, πηγαίνοντας δύο χρόνια πριν, το μονοθέσιο που οδηγούσα έχει πολλές διαφορές, από το φετινό. Χρησιμοποιείς διαφορετικά κουμπιά στο τιμόνι, διαφορετικές διαδικασίες, αν ασχολείσαι καθημερινά, οι αλλαγές δεν φαίνονται τόσο μεγάλες, αλλά αν σταματήσεις, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς κατά την επιστροφή».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω κάτι περισσότερο από εσάς, σχετικά με το αν η απόφασή του ήταν σωστή. Αν αυτό ήθελε, τότε είναι υπέροχο. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος με τις επιλογές σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.