Οι τέσσερις στόχοι του ΠΑΟΚ

Ποιες είναι οι μεταγραφικές αναζητήσεις των «ασπρόμαυρων» εν όψει της νέας σεζόν, μετά την απόκτηση του Τζαμάλ Τζόουνς

Ο Τζαμάλ Τζόουνς αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Η περίπτωσή του προκρίθηκε από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, διότι, με βάση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, μπορεί να καλύψει με επιτυχία δύο θέσεις, τη «2» και την «3». Πλέον, το ζήτημα είναι τι έπεται για τους «ασπρόμαυρους».
Με βάση το σχεδιασμό που έχει γίνει, αυτό που αναμένεται να ακολουθήσει είναι η απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών. Δύο για να καλύψουν θέσεις στην περιφέρεια και άλλοι δύο θέσεις στη ρακέτα. Μάλιστα, και οι τέσσερις –εκτός απροόπτου- θα προέρχονται από την ξένη αγορά, και δη την αμερικάνικη.
Από τους δύο περιφερειακούς, ο ένας θα είναι για τη θέση «1» και ο άλλος για τη θέση «2». Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Κατσίβελης αποφάσισε να αλλάξει ομάδα, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν πλέι μέικερ. Ο έτερος περιφερειακός θα είναι ο Φιλ Γκος, εφόσον συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη σεζόν.
Στην περίπττωσή του τελευταίου, πάντως, η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα πει όχι στην πρόταση των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς να πάρει πόστο στο τεχνικό τιμ τη νέα περίοδο. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Άλλωστε, ο Γκος θα συναντηθεί με τους Ηλία Παπαθεοδώρου και Νίκο Σταυρόπουλο στο περιθώριο του Summer League του NBA, στο Λας Βέγκας. Θα συζητήσουν από κοντά και εκεί θα κλείσει το θέμα θετικά ή αρνητικά.
Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι εξ αρχής οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να κρατήσουν στην περιφέρεια τόσο τον Γκος, όσο και τους Κατσίβελη και Λάκι Τζόουνς. Και για τους τρεις, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Γκος σκέφεται αν κρεμάσει τα παπούτσια του και φορέσει το κοστούμι του προπονητή, ο Κατσίβελης είναι ήδη αλλού και ο Λάκι Τζόουνς είπε «όχι» στην πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ, για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους. Ήθελε περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα, πράγματα που δεν μπορούσε να του εξασφαλίσει ο «Δικέφαλος».
Σε ό,τι αφορά στις θέσεις των ψηλών, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν έναν για τη θέση «4» και έναν για τη θέση «5». Αυτό που τους «καίει» περισσότερο είναι ο βασικός σέντερ κι εκεί πέφτει το βάρος στην αναζήτηση που γίνεται. Η παρουσία των Παπαθεοδώρου και Σταυρόπουλου στο Summer League ενδέχεται να βοηθήσει στην έρευνα της αγοράς, όμως, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κι αλλού στραμμένη την προσοχή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.