Γκατούζο: «Οι νίκες μας είχαν λείψει»

Ο Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε πως από τη Μίλαν είχαν λείψει οι νίκες και όχι το καλό ποδόσφαιρο, μετά το 3-1 επί της Κιέβο για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε πως από τη Μίλαν είχαν λείψει οι νίκες και όχι το καλό ποδόσφαιρο, μετά το 3-1 επί της Κιέβο για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Τσαλχάνογλου.

Αρχικά, ο Γκατούζο υπογράμμισε: «Δεν μας έλειψαν ποτέ τα καλά παιχνίδια, οι τρεις πόντοι μας έλειπαν. Αυτή είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε πάντα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και για αυτό παίρνουμε ρίσκα, είμαστε όμως ζωντανοί και από σήμερα είμαστε και χαρούμενοι. Δεν ήμασταν ποτέ σε κρίση αλλά δεν ήμασταν και ποτέ σε θέση να ελέγχουμε τα παιχνίδια».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «ροσονέρι» υπογράμμισε: «Ο Ιγκουαΐν είναι ένας πρωταθλητής, ένας δεινός εκτελεστής, που θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου. Είναι απαιτητικός αλλά θέλει να βοηθάει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Τσαλχάνογλου, που δεν λάμπει ακόμα, αλλά όπως ο Σούσο και ο Τούρκος μπορεί να βάλει πολλά γκολ. Περιμένουμε το παιχνίδι της 21ης Οκτωβρίου με την Ίντερ, είναι σημαντικό και θα το δώσουμε μπροστά σε 80.000 οπαδούς στο Σαν Σίρο. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι το περιμένουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.