Κλοπ: «Απολογούμαι για τον πανηγυρισμό μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του στο γκολ νίκης 1-0 της Λίβερπουλ επί της Έβερτον την Κυριακή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του στο γκολ νίκης 1-0 της Λίβερπουλ επί της Έβερτον την Κυριακή. Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε «συγγνώμη» και από τον Μάρκο Σίλβα, ενώ συμπλήρωσε πως θα έπρεπε να έχει περισσότερο αυτοέλεγχο. 

Αρχικά, ο Κλοπ υπογράμμισε: «Οφείλω να απολογηθώ στον Μάρκο Σίλβα. Δεν ήθελα να δείξω ασέβεια με τον τρόπο που πανηγύρισα, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Απλά συνέβη. Αν σκεφτόμουν καλύτερα πώς θα ένιωθε εκείνος, θα είχα περισσότερο αυτοέλεγχο. Δεν ξέρω πώς θα ενεργήσει η FA για αυτή την κατάσταση, αλλά πρέπει να περιμένω».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήθελα να φανώ ασεβής. Έπρεπε να συγκρατήσω τον εαυτό μου μέχρι το τέλος του αγώνα. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισα κι αντέδρασα, αλλά εκείνη τη στγμή δεν μπορούσα να το ελέγξω. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Ομοσπονδία, αλλά πραγματικά δεν γινόταν να σταματήσω. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη και από τον Μάρκο Σίλβα. Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Είχε ένταση. Μιλάμε για δύο αθλητικές ομάδες που είχαν ευκαιρίες. Οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και απέκρουσαν σημαντικές στιγμές. Στο τέλος, όμως τα καταφέραμε και πήραμε τους βαθμούς. Υπέροχη βραδιά»!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.