Έφυγαν άλλα 2.000

Συνολικά 12.500 εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έχουν βρει τον κάτοχό τους.

Συνολικά 12.500 εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έχουν βρει τον κάτοχό τους. Αυτός ήταν ο αριθμός σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κι ενώ μέχρι τη Δευτέρα είχαν πωληθεί 10.500 εισιτήρια, δηλαδή δόθηκαν άλλα 2.000.

Πλέον, έχουν μείνει απούλητα 7.000 “μαγικά χαρτάκια”, τα οποία οι φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται από τα εκδοτήρια μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα, αλλά για την αποφυγή ταλαιπωρίας είναι καλύτερο να τα αγοράσουν διαδικτυακά ή νωρίς το πρωί από εκδοτήρια.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τους οργανωμένους, Γιάννης Αθανασιάδης, προχώρησε σε επικοινωνία με τους περισσότερους συνδέσμους, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και για να μπορέσει να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.