O Φέργκιουσον αποφασίζει το μέλλον του φαν Χάαλ!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα κληθεί από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν΄ αποφασίσει αν ο Λουίς φαν Χάαλ θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο των «red devils».

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα κληθεί από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν΄ αποφασίσει αν ο Λουίς φαν Χάαλ θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο των «red devils».

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ολλανδό προπονητή, μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Νόριτς για την Πρέμιερσιπ. Η γκέλα αυτή και οι πρόσφατες κακές εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα αποτέλεσαν το… κερασάκι στην άγευστη τούρτα του αποκλεισμού από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, δεν είναι υπερβολή, ότι το μέλλον του φαν Χάαλ παίζεται στα δύο επόμενα παιχνίδια με Στόουκ εκτός και Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ».

Αν δεν έρθουν έξι βαθμοί, τότε δύσκολα θα είναι αυτός που θα κάνει ποδαρικό το 2016 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι. Η διοίκηση της Μάντσεστερ ήδη έχει αποφασίσει ν΄ αναθέσει μέρος του βάρους της υπόθεσης στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αυτός είχε εισηγηθεί την πρόσληψη Μόγιες, αυτός και την αντίστοιχη φαν Χάαλ. Έτσι ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός της Γιουνάιτεντ θα κληθεί να ζυγίσει καταστάσεις και ν΄ αποφανθεί…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.