Παπαμακάριος: «Το δώρο ήρθε νωρίτερα» (video)

Ο Μανώλης Παπαμακάριος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Φάρου επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Φάρου επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο γκαρντ της ομάδας του Κερατσινίου τόνισε ότι ο Άγιος Βασίλης έφερε… νωρίτερα το δώρο που του ζήτησαν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

«Κατ’ αρχάς το γράμμα που στείλαμε στον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα μας έστειλε το δώρο μας τρεις μερες πιο πριν και τον ευχαριστούμε πολύ. Εδώ γίνεται κάτι καλό, ξεκίνησε μια προσπάθεια να φτιαχτεί μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική. Δεν ήταν στόχος ο τελικός, κανείς δεν το πίστευε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι δείξαμε ότι η ομάδα είναι πολύ σκληρή, έχει ποιότητα. Παίξαμε έναν ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή και ήμασταν 40 λεπτά ανταγωνιστικοί και πήραμε στις λεπτομέρειες τη νίκη και βρίσκεται ο Φάρος στον τελικό Κυπέλλου».

Για το αν οι βετεράνοι του Φάρου έιναι και παρέα:
«Είναι πραγματικότητα, φαίνεται και στο γήπεδο, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε συμπεριφορά. Οο συνοικιακές ομάδες σαν τον Φάρο πρέπει να είναι παρέα κι εμείς το καταφέραμε και βάλαμε το εγώ μας κάτω απ’΄την ομάδα. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, ζούμε ένα όνειρο να βρεθούμε στον τελικό, αλλά δεν πρέπει να αποσυντονιστούμε γιατί ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια: 
«Ο επόμενος μήνας είναι μήνας-φωτιά για μας, έχουμε τέσσερις μέρες να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και να δουλέψουμε άλλες 15 μέρες για τη συνέχεια του πρωτθαλήματος και το κομβικό ματς που ακολουθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.