To Cyberpunk 2077 έχει ακόμα δρόμο μπροστά του

Η ομάδα της CD Projekt Red μοιράζεται τις απόψεις της για το ντεμπούτο του παιχνιδιού και όχι...

Η ομάδα της CD Projekt Red μοιράζεται τις απόψεις της για το ντεμπούτο του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με το Cyberpunk 2077 είναι εξαιρετικά περιζήτητη. Ανυπομονούμε για το τι έχει η CD Projekt Red στα σκαριά και ένα νέο featurette μας δίνει μια behind-the-scenes ματιά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η ομάδα μιλά επίσης για μερικές από τις προκλήσεις σχεδιασμού που παρουσιάζονται κατά τη μετάβαση από ένα έργο όπως το The Witcher 3: Wild Hunt.

Σε όλο το featurette, το οποίο δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube, το προσωπικό της CD Projekt Red θυμάται τον χρόνο μέχρι το ντεμπούτο του E3 2018. Η ομάδα ήταν σιωπηλή για πέντε χρόνια μετά το αρχικό teaser του Cyberpunk 2077 το 2013.

Υπήρχαν στοιχεία πολύ διαφορετικά από το The Witcher, όπως το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσίαζε ένα γνωστό και αγαπημένο χαρακτήρα όπως ο Geralt. Ο V, ο κύριος χαρακτήρας στο Cyberpunk 2077, ήταν μια πραγματική αλλαγή για την ομάδα. Επιπλέον, η στροφή προς την προοπτική του πρώτου προσώπου, προσθέτοντας ταυτόχρονα την ικανότητα οδήγησης οχημάτων, έφερε νέες προκλήσεις στο σχεδιασμό.

Διάσπαρτα σε όλο το βίντεο, υπάρχουν μερικά κομμάτια gameplay που εμφανίζονται. Υπάρχει κάτι που μοιάζει με μια μάχη με boss με έναν χαρακτήρα που χρησιμοποιεί ένα μεγάλο laser, ένα stealth takedown και πολλά άλλα.

 

Το Cyberpunk 2077 βασίζεται στο επιτραπέζιο RPG Cyberpunk που δημιουργήθηκε από τον Michael Pondsmith και λαμβάνει χώρα 50 χρόνια μετά το επιτραπέζιο και σε ένα παράλληλο χρονοδιάγραμμα.

“Αυτό έδωσε στην ομάδα την ελευθερία να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που σέβεται και αναφέρει το αρχικό υλικό, αλλά επίσης ταιριάζει στη στροφή προς το μέσο των βιντεοπαιχνιδιών”, δηλώνει ο αφηγητής. Πριν κλείσει, ο αφηγητής επισημαίνει επίσης ότι η ανάπτυξη για το Cyberpunk 2077 είναι “πολύ μακριά από το τέλος”.

 

Το Cyberpunk 2077 δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε PC, PS4 και Xbox One όταν τελικά κυκλοφορήσει. Η CD Projekt Red έχει μοιραστεί μόνο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει “όταν είναι έτοιμο” και επανέλαβε αυτή την ιδέα σε αυτό το νέο featurette.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.