SDCC 2018: Τα κοστούμια των “Aquaman” και “Shazam!” βρίσκονται ήδη σε προθήκες

Δύο μέρες πριν από το πάνελ της Warner Bros..Δύο μέρες νωρίτερα από το πάνελ τους, οι ανυπόμονοι...

Δύο μέρες πριν από το πάνελ της Warner Bros..

Δύο μέρες νωρίτερα από το πάνελ τους, οι ανυπόμονοι “Shazam!” και “Aquaman” έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να πάρει μια ιδέα από τις ερχόμενες ταινίες, μέσω των κουστουμιών τους. Κατ’ εντολή Warner Bros., τα κοστούμια εκτέθηκαν στον εκθεσιακό όροφο των εγκαταστάσεων του Comic- Con.

Όσοι επισκεφθούν τον χώρο, στο τμήμα της DC θα δουν τη Shazam στολή των Zachary Levi και Asher Angel, ενήλικης και παιδικής ηλικίας, και το κοστούμι της Mera και του Arthur Curry που φόρεσαν αντίστοιχα η Amber Heard και ο Jason Momoa. Μερικές εικόνες μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω.

Με την αισθητή απουσία ενός πάνελ από τη Marvel, το πάνελ της DC προβλέπεται να μονοπωλήσει περισσότερο χρόνο. Περιμένουμε ένα καινούριο trailer από την ταινία “Aquaman”, και ελπίζουμε για λίγο περισσότερο “Wonder Woman 1984”, όπως και για μερικές αποκαλύψεις από τις ταινίες “Shazam!” και “IT: Chapter Two”.

Νωρίτερα μάθαμε για ποιον λόγο άργησε το trailer του “Aquaman”, καθώς μία πρώτη ματιά που κατέφθασε λίγο αργότερα έδωσε την ιδέα μαγευτικών υποθαλάσσιων τοπίων και δηλώσεις για τις μεθόδους μάχης των Atlanteans.

Από την ταινία “Shazam!”, που πρωταγωνιστεί ο Zachary Levi, γνωρίζουμε ακόμα λιγότερα. Η ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί στις 5 Απριλίου του 2019 (Η.Π.Α.) και ο Black Adam δεν θα είναι ο αντίπαλος του ήρωα. Η villain, όμως, του “Wonder Woman 1984” θα είναι η Cheetah και έχουμε δει ήδη μια εικόνα που υπόσχεται αρκετά.

Το SDCC 2018 θα τρέχει από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου και το IGN θα προσφέρει πλήρη ενημέρωση από τις εξελίξεις του συνεδρίου. Μη χάσετε καμία πληροφορία καθώς καταφθάνει.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.