«Δοξάστηκε» με τον Περόνε! (vid)

Αήττητος για ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε δύσκολα 1-0 της Δόξα Δράμας με τη «χρυσή» αλλαγή του Περόνε στο 54'. Ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις για γκολ, αργό ρυθμό αλλά με τους γηπεδούχους να κρατάνε την ουσία και τους βαθμούς.

Αήττητος για ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε δύσκολα 1-0 της Δόξα Δράμας με τη «χρυσή» αλλαγή του Περόνε στο 54′. Ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις για γκολ, αργό ρυθμό αλλά με τους γηπεδούχους να κρατάνε την ουσία και τους βαθμούς.


Τα αρχικά πλάνα!
Ο Σάκης Τσιώλης χωρίς τον Πουλίδο στην αποστολή, επέλεξε να ξεκινήσει τον Αστέρα Τρίπολης με τον Χακόμπο στο τέρμα, τους Πιπίνη και Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας, τον Τσαμπούρη στο δεξί άκρο και τον Φορμίκα στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή παρέταξε τους Ουσέρο και Αλβάρεζ, ενώ στην επίθεση τον Μπρέσκα στη δεξιά πλευρά, τον Μπακασέτα στην αριστερή και τον Ράγιος πίσω από τον προωθημένο Σολάκη.


Από την άλλη ο Μάκης Κατσαβάκης έχοντας εκτός αποστολής τον Γιώργο Κατσικογιάννη, κατέβασε στο γήπεδο τη Δόξα Δράμας με τον Σέρεμετ στο τέρμα, τους Τριποτσέρη και Βέρτζο στο κέντρο της άμυνας, τον Γελαδάρη δεξί μπακ και αριστερό τον Σικαλιά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Παπαδόπουλο και Λίμα, ενώ στην επίθεση τον Βάντερσον στη δεξιά πλευρά, τον Σοϊλέδη στην αριστερή και τον Ουέλινγκτον πίσω από τον Αραβίδη.


Ο Αστέρας την κατοχή, η Δόξα την ευκαιρία!
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με σκοπό να συνεχίσουν το αήττητο σερί στην έδρας τους όπου σε οκτώ αγώνες κέρδισαν πέντε φορές, έφεραν τρεις ισοπαλίας και αγνόησαν την ήττα την εφετινή σεζόν. Από την άλλη οι παίκτες της Δόξας έφτασαν στην Τρίπολη με στόχο να μαζέψουν τους βαθμούς… σωτηρίας.


Ένα πρώτο μέρος που ξεκίνησε με τον Αστέρα να ελέγχει το ρυθμό και να κυκλοφορεί την μπάλα αλλά με τη Δόξα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Πολύ καλή κάθετη πάσα από τον Ουέλινγκτον, ο Παπαδόπουλος που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χακόμπο δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Αστέρα. Στη συνέχεια του ματς το σύνολο του Σάκη Τσιώλη προσπάθησε να απαντήσει στη φάση των φιλοξενούμενων με τον Τσαμπούρη να εκτελεί απευθείας φάουλ από καλή θέση και την μπάλα να φεύγει άουτ.


Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια δεν άλλαξε με τους αρκετά δραστήριους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης να τα βρίσκουν… σκούρα απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξα Δράμας. Η κατοχή της μπάλας παρέμεινε υπέρ των γηπεδούχων, ενώ οι «Μαυραετοί» όσες φορές τους δόθηκε η ευκαιρία, προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Χακόμπο, αλλά δεν πέτυχαν το σκοπό τους.


Είχε… άσο στο μανίκι ο Τσιώλης!
Ο Σάκης Τσιώλης θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε στο ματς τον Περόνε στη θέση του Μπακασέτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς εκεί που η Δόξα έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Αραβίδη στο 53′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54′ με τη «χρυσή» όπως αποδείχθηκε αλλαγή του Περόνε. Ο Αργεντίνος επιθετικός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό ωστόσο δεν πτόησε τους παίκτες των φιλοξενούμενων που έφτασαν μια… ανάσα από την ισοφάριση με τον Ουέλινγκτον από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 55′.


Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια έπεσε με την εικόνα να θυμίζει κατά πολύ αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αστέρας είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η Δόξα αμυνόταν και προσπαθούσε ανούσια να απειλήσει στην επίθεση. Καλύτερες φάσεις μετά την επίτευξη του γκολ για τον Αστέρα, ένα σουτ του Χούλι με τον Σέρεμετ να λέει «όχι» στο 79′ και ένα επικίνδυνο γύρισμα του Σικαλιά στις καθυστερήσεις.


Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα να παίρνει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη Δόξα να παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Η εξέλιξη της αναμέτρησης:



Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 20η
Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας
Γήπεδο: Τρίπολης
Διαιτητής: Ντίτσος
Βοηθοί: Ελευθερίου, Γεωργαράκος


Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Μπρέσκα, Φορμίκα, Ράγιος, Σολάκης, Μπακασέτας.


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Αραβίδης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Λίμα, Ουέλινγκτον, Βάντερσον.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Μάρτινς του Αστέρα Τρίπολης και Αμπουμπακάρι της Δόξας Δράμας.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.