Μπερτομέου: «Θέλαμε μαζί μας τον Παναθηναϊκό»

Ο Ζόρντι Μπερτομέου υπογράμμισε πως η Euroleague ήθελε τον Παναθηναϊκό μαζί της και την εφετινή σεζόν και πως η κόντρα των δυο πλευρών ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο Ζόρντι Μπερτομέου υπογράμμισε πως η Euroleague ήθελε τον Παναθηναϊκό μαζί της και την εφετινή σεζόν και πως η κόντρα των δυο πλευρών ανήκει πλέον στο παρελθόν. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της λίγκας ξεκαθάρισε πως αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά με αυτή του παρελθόντος, τότε θα αποβληθεί. Ο Μπερτομέου μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν: «Από μέρους μας δεν υπήρχε τέτοια συμπεριφορά. Τέτοιες διαφωνίες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Σημασία έχει να τις αφήνεις πίσω και να προχωράς μπροστά. Αυτό κάναμε και η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό». 

Για τις ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Επιβλήθηκαν κάποιες κυρώσεις, επειδή είχαν συμβεί ορισμένα ανεπίτρεπτα πράγματα. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο κ. Γιαννακόπουλος απολογήθηκε δημοσίως αναγνωρίζοντας το λάθος του. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε αναστολή των κυρώσεων. Όχι διαγραφή, αναστολή. Θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν σημειωθεί ξανά ανάλογη συμπεριφορά». 

Για τη διεξαγωγή Final Four στην Αθήνα και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο: «Είναι πολύ μακρινά αυτά. Εξετάζουμε κάθε δεδομένο και οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς. Θα μελετήσουμε όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσουμε με γνώμονα την οργάνωση ενός άρτιου Final Four. Η Ελλάδα έχει παράδοση στις μεγάλες εκδηλώσεις. Για εμάς πάντα είναι ευχάριστο να έχουμε διοργανώσεις σε χώρες σαν την Ελλάδα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.