Νάγκελσμαν:”Τρία γκολ είναι αρκετά”

Χορταστικό ματς διεξήχθη στη Γερμανία ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λιόν. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 3-3. Ο Νάγκελσμαν αποθέωσε την ομάδα του και ο Ζενεσιό είπε την αλήθεια.

Χορταστικό ματς διεξήχθη στη Γερμανία ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λιόν. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 3-3. Ο Νάγκελσμαν αποθέωσε την ομάδα του και ο Ζενεσιό είπε την αλήθεια.

”Ήταν πραγματικά ένα ελκυστικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε τουλάχιστον άλλο ένα ή δύο γκολ. Για να είμαι ειλικρινής, τρία γκολ είναι αρκετά, οπότε είμαι ευχαριστημένος με την επίθεση μας και πιστεύω πως παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.” είπε ο τεχνικός της Χόφενχαϊμ Γιούλιαν Νάγκελσμαν

”Ο Όλι (Μπάουμαν) ξέρει πως έπρεπε να τους σταματήσει στο δεύτερο γκολ. Δεν νομίζω πάντως πως τα γκολ που δεχθήκαμε έχουν να κάνουν με την απειρία μας στις ευρωπαϊκές διοργανωσεις.Οφείλω πάντως να πω πως ουσιαστικά βάλαμε τρία αυτογκόλ, δεν ήμασταν κακοί στην άμυνα αλλά πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε ατομικά ανόητα λάθη.” συμπλήρωσε ο νεαρός προπονητής

”Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά, η Λιόν δεν κυριάρχησε. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο και στην Γαλλία, τότε μπορούμε να φύγουμε νικητές.”

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λιόν, Μπρούνο Ζενεσιό δήλωσε:”Είμαστε νευριασμένοι καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης όμως πιστεύω πως ίσως να μην τους αξίζαμε.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.