Σε καλό δρόμο οι Μιραλάς και Μανιάτης

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν αναμένεται να τεθούν οι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Μανιάτης.

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν αναμένεται να τεθούν οι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Μανιάτης. Οι δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φαίνεται να ξεπερνούν τα προβλήματα που αποκόμισαν από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και αναμένεται να ταξιδέψουν κανονικά στη Μόσχα, για τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ενώ ο Έλληνα αμυντικός έχει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Αμφότεροι έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ματς με τους Ρώσους ξεκίνησε το Σάββατο στις 11:30 με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Βαλβέρδε θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς της Τρίτης, την Κυριακή με προπόνηση στις 10:00. Για την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν δεν υπολογίζεται ο Λουίς Ντιόγκο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει την Κυριακή με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.