Black Ops 4: Το μεγαλύτερο reveal event στην ιστορία του Franchise

Δεν είναι μυστικό πλέον πως ο κόσμος αναμένει να δει το Black Ops 4 με ανυπομονησία και οι αριθμοί έρχονται να δικαιολογήσουν αυτή την πεποίθηση.

Δεν είναι μυστικό πλέον πως ο κόσμος αναμένει να δει το Black Ops 4 με ανυπομονησία και οι αριθμοί έρχονται να δικαιολογήσουν αυτή την πεποίθηση.

“Η εξαιρετικά αναμενόμενη αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops 4 έκανε ντεμπούτο για ρεκόρ με το live-stream της Activision, κάνοντάς την έτσι τη μεγαλύτερη στην ιστορία του franchise”, δήλωσε η εταιρεία στο Charlie Intel. “Το live-stream έσπασε ρεκόρ, με τα περισσότερα views την πρώτη μέρα, καθώς και τους περισσότερους ταυτόχρονους viewers, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει τα κοινωνικά μέσα ως το κυρίαρχο θέμα του Twitter σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια του event”.

Το γεγονός της αποκάλυψης έδωσε στους οπαδούς την πρώτη ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι της Treyarch και οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές.

“Οι προβολές του event έχουν ήδη ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων του livestream, των επίσημων τρέιλερ και των content creator videos”, σύμφωνα με την Activision.

Το γεγονός αυτό έχει ήδη οδηγήσει σε μεγάλους αριθμούς από preorders για το Black Ops 4. Ο Rob Kostich, ο EVP και GM του Call of Duty, δήλωσε ότι τα “αρχικά preorders είναι δυνατά κατά την πρώτη εβδομάδα αποκάλυψης, και είναι περισσότερα από πέρυσι”.

Το Call Of Duty: Black Ops 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου.


Πηγή:
Ign.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.