«Περιμένουμε πως και πως τον ΠΑΟΚ»

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ μίλησε ο Νίκος Καραμπετάκης.

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ μίλησε ο Νίκος Καραμπετάκης. 

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, αναφέρθηκε στο πώς προετοιμάζεται η ομάδα του το μεγάλο παιχνίδι, ενώ έκανε αναφορά και στην ψυοχολογική προετοιμασία των κυανόλευκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

-Κόουτς, η ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες με την εντός έδρας νίκη της απέναντι στον ΠΑΣ. Τώρα, μπροστά της έχει ένα τοπικό ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι «ειδικών συνθηκών».

Είναι πολύ ευχάριστο το ότι πηγαίνουμε στον αγώνα αυτό με καλή ψυχολογία. Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε. Ναι, η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα έχει πολλές και μεγάλες ιδιαιτερότητες. Κατ’ αρχάς, είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με ότι και να σημαίνει αυτό. Το περιμένει ο κόσμος και των 2 ομάδων, βλέπετε εκτός των βαθμών, είναι και το πρεστίζ.

-Πώς προετοιμάζεται ο Ηρακλής γι’ αυτό το παιχνίδι;

Το σίγουρο είναι ότι τέτοια παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία για όλους μας. Τα ντέρμπι σε εξιτάρουν, είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε κάποια «μυστικά», και κάνουμε ακριβώς ότι και σε όλους τους άλλους αγώνες. Δηλαδή, προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά και ψυχολογικά για το παιχνίδι, και φυσικά καταστρώνουμε τα πλάνα μας πάνω στις όποιες αδυναμίες έχει ο εκάστοτε αντίπαλος, για να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Αυτό κάνουμε και για τον κυριακάτικο αγώνα.

-Πού πιστεύετε ότι θα κριθεί ο αγώνας αυτός; Τι στοιχεία απαιτούνται από μία ομάδα σε ανάλογα παιχνίδια «ντέρμπι», ώστε να την οδηγήσουν στην επικράτηση;

Στα ντέρμπι πρέπει να πας άριστα προετοιμασμένος, κυρίως ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα, βασικό ρόλο θα παίξει η τακτική. Αν κατορθώσεις να επιβληθείς τακτικά του αντιπάλου σου, έχεις τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Βεβαίως, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι στα ντέρμπι υπάρχουν και άλλες παράμετροι, όπως είναι το πάθος, η δύναμη, η αποφασιστικότητα και ποιός από τους 2 «μονομάχους», θέλει πιο πολύ το παιχνίδι. Εγώ διακρίνω ότι τα δικά μας παιδιά, περιμένουν πώς και πώς αυτόν τον αγώνα, και μακάρι να το αποδείξουμε στο γήπεδο την Κυριακή.

-Εκτός από το πάθος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα, θα λέγατε ότι ο Ηρακλής πρέπει να δείξει και άλλα πράγματα ώστε να φύγει «αλώβητος» από την Τούμπα;

Ναι, φυσικά. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό στον τρόπο που θα παρουσιαστούμε εμείς στον αγώνα. Θεωρώ, ότι το ματς θα πάει κατά κύριο λόγο στη δύναμη. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις προσωπικές μονομαχίες και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις. Όποιος θα κυριαρχήσει εκεί, θα πάρει και το αποτέλεσμα που θέλει.

-Δυστυχώς κόουτς, για ένα ακόμη παιχνίδι, το απουσιολόγιο δεν θα είναι «λευκό», καθώς αρκετοί παίκτες θα είναι εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμών. Πόσο επηρεάζει αυτό την ομάδα;

Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα στην ομάδα. Άλλωστε, ποτέ δεν παίξαμε «κομπλέ». Σίγουρα, είναι κάτι που μας πονάει, που μας προβληματίζει, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Καθημερινά δουλεύουμε με τους διαθέσιμους παίκτες και ελπίζω και την Κυριακή, όσοι αγωνιστούν, να τα δώσουν όλα και να αναπληρώσουν και τις όποιες απουσίες.

-Γνωρίζετε κόουτς, ότι οι αγώνες με τον συμπολίτη έχουν ιδιαίτερη σημασία και για τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» και μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου.

Ότι και να πούμε γι’ αυτόν τον κόσμο, θα είναι λίγο. Είναι φίλαθλοι «παντός καιρού και κατάστασης»! Είναι πάντα κοντά στην ομάδα, έρχονται δίπλα μας, μας βοηθούν και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο. Τους ευχαριστούμε για ότι κάνουν για εμάς, και είναι κι αυτός ένας λόγος παραπάνω, να πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα, να τους δώσουμε χαρά και να τους αφιερώσουμε την επιτυχία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.