Διασυρμός για Μπαρτσελόνα στη Βιτόρια

Θριαμβευτικό ξεκίνημα για την Μπασκόνια στα ημιτελικά των ισπανιών πλέι οφ, που πήρε μεγάλη νίκη με 86-61 κόντρα στην απογοητευτική Μπαρτσελόνα.

Θριαμβευτικό ξεκίνημα για την Μπασκόνια στα ημιτελικά των ισπανιών πλέι οφ, που πήρε μεγάλη νίκη με 86-61 κόντρα στην απογοητευτική Μπαρτσελόνα. 

Το ματς ήταν ανταγωνιστικό μέχρι και τα μέσα της δεύτερης περιόδου, σημείο όπου οι Βάσκοι ξεκίνησαν ένα επιμέρους σκορ, που ολοκληρώθηκε στο 16-1, για να γίνει το σκορ 49-28.

Από εκείνο το σημείο και μέτα, οι παίκτες του Πέσιτς ήταν σαν να μην μπορούσαν, παρακολουθώντας τους αντιπάλους τους να ανεβάζουν τη διαφορά μέχρι και τους 30 (86-56). 

Το 1-0 για την Μπασκόνια που θέλει δύο ακόμα νίκες προκειμένου να προκριθεί στους τελικούς, ήρθε με κορυφαίους τους Τίμα, Γαρίνο και Σενγκέλια, οι οποίοι σμηείωσαν έκαστος από 13 πόντους. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ, σούταραν 13/29 τρίποντα (44%).

Ερτέλ με 7 πόντους και 6 ασίστ, Ρέινολντς με 7 πόντους και 8 ριμπάουντ και Κόπονεν με 12 πόντους, ήταν αυτοί που διακρίθηκαν από πλευράς μπλαουγράνα, που δοκιμάζονται και πάλι στη Βιτόρια την Τετάρτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.