Καταργεί τα διαρκείας η Χαλ!

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η Χαλ Σίτι, καθώς θα γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που καταργεί τα εισιτήρια διαρκείας, καθιερώνοντας ένα πρόγραμμα μελών για τους φιλάθλους της ομάδας!

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η Χαλ Σίτι, καθώς θα γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που καταργεί τα εισιτήρια διαρκείας, καθιερώνοντας ένα πρόγραμμα μελών για τους φιλάθλους της ομάδας!

Οι «τίγρεις», ανακοίνωσαν πως από τη σεζόν 2016-17 δεν θα ισχύουν τα διαρκείας στο γήπεδό της και τη θέση τους θα πάρουν τα μέλη του προγράμματος «Earn Your Stripes Season Membership». Στο πλαίσιο της νέας διαδικασίας, τα μέλη θα πληρώνουν μηνιαία συνδρομή από 21 λίρες (26.7 ευρώ) έως 51 λίρες (64.8 ευρώ) εξασφαλίζοντας εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μπορούν να παρακολουθούν έναν αγώνα αντί 13 λιρών (16.5 ευρώ), ακόμα και αν η ομάδα ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ, μία από τις χαμηλότερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς σε αγγλική ομάδα. Αν ο σύλλογος παραμείνει στην Τσάμπιονσιπ, τότε με το νέο σύστημα τα μέλη θα κάνουν οικονομία μέχρι και 282 λιρών (358 ευρώ) σε σχέση με όσα θα ξοδέψουν φέτος για να δώσουν το παρών στα παιχνίδια του KC Stadium.

Τα μέλη θα εισέρχονται στο γήπεδο με ειδική smart card και θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες μελών, με τις δύο ακριβότερες να δίνουν πρόσβαση και σε προνόμια όπως προτεραιότητα σε εκτός έδρας εισιτήρια και εκπτώσεις σε ξενοδοχεία για τα ταξίδια με την ομάδα.

«Εδώ και πολύ καιρό, οι τιμές των εισιτηρίων στην Αγγλία είναι πάρα πολύ υψηλές. Το νέο σύστημα θα εξασφαλίσει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τη Χαλ. Το σύστημα θα επιβραβεύει τους οπαδούς για τον θεμελιώδη ρόλο που παίζουν στην ιστορία μας, ώστε σε όποια κατηγορία και αν παίξουμε του χρόνου, να εξασφαλίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε τη σεζόν όλοι μαζί. Για να το πούμε απλά, η συμμετοχή στο νέο σύστημα σημαίνει ότι αν μείνουμε στην Τσάμπιονσιπ ο φίλαθλος θα μπορεί να βλέπει την ομάδα για μόλις 11 λίρες, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ για 13 λίρες. Βρεθήκαμε από τα πρόθυρα της καταστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ, τον τελικό του Κυπέλλου και την Ευρώπη. Η ιστορία μας είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε γραφτεί. Το σύστημα εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει οικονομικός φραγμός γι’ αυτόν που θέλει να παρακολουθήσει αυτή την ιστορία», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Χαλ Εχάμπ Άλαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.