H αλήθεια για Παντελίδη!

Ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στο επίκεντρο του ρεπορτάζ του Άρη τις τελευταίες ώρες και το Novasports.gr παρουσιάζει τι ακριβώς συμβαίνει με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης

Η απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα από την τεχνική ηγεσία του Άρη, πυροδότησε ονοματολογία γύρω από τη θέση του προπονητή των “κιτρίνων” με τον Σάββα Παντελίδη να “παίζει” δυνατά, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα μίλησαν για επικείμενη σημερινή συνάντηση του Πειραιώτη τεχνικού με τη διοίκηση του Αστέρα, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr, ο Σάββας Παντελίδης είναι επικεντρωμένος στην κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του με τη Λαμία, για τη δέκατη αγωνιστική και όχι σε πιθανή μεταπήδηση στον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε καμία ενημέρωση για συνάντηση με τους διοικούντες της “κιτρινομπλέ” ΠΑΕ και διεύθυνε κανονικά τη σημερινή προπόνηση των Αρκάδων. Από τον Αστέρα Τρίπολης δηλώνουν άγνοια για το συγκεκριμένο σενάριο, και προετοιμάζουν κανονικά το επόμενο διάστημα με τον Παντελίδη στο τιμόνι του συλλόγου. Σε περίπτωση γερού μπασίματος του Άρη και καταβολής της ρήτρας που προβλέπεται, προφανώς θα υπάρξουν νέα δεδομένα, όμως για την ώρα ο 53χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα την Κυριακή. Πέρα από μια αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς Άρη δεν έχει υπάρξει κάτι πιο θερμό μέχρι στιγμής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.