Κυριακή και οι δύο ημιτελικοί του Volley

Απο χίλια κύματα πέρασε η μέρα διεξαγωγής των δύο ημιτελικών της Volleyleague με την τελική απόφαση να αναφέρει ότι θα διεξαχθούν αμφότρεροι την Κυριακή.

Απο χίλια κύματα πέρασε η μέρα διεξαγωγής των δύο ημιτελικών της Volleyleague με την τελική απόφαση να αναφέρει ότι θα διεξαχθούν αμφότρεροι την Κυριακή. Έτσι ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 6 και μισή ενώ στις 9 παρά τέταρτο ο Ηρακλής θα παίξει στη Μίκρα με τον Παμβοχαϊκό.

Το αρχικό πλάνο ήταν το παιχνίδι Ηρακλής-Παμβοχαϊκός να γινόταν Σάββατο το απόγευμα, αλλά η ομάδα από το Βραχάτι έφερε αντίρηση προφασιζόμενη αρχικά ότι δεν μπορούσε να βρει ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί το παιχνίδι την Κυριακή. Όσον αφορά στα δεύτερα παιχνίδια των ημιτελικών αυτά θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη σε Βραχάτι και Ρέντη αντίστοιχα, ενώ το τρίτο παιχνίδι (αν χρειαστεί) Ηρακλής-Παμβοχαϊκός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο ενώ το τρίτο ματς (Φοίνικας-Ολυμπιακός) θα μεταφερθεί στις 17 Απριλίου όταν θα έχει επιστρέψει ο «ερυθρόλευκος» Κοκκινάκης απο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει στο Αλεξάνδρειο χωρίς φιλάθλους του ΠΑΟΚ το ματς για τις θέσεις 5-8 Άρης-ΠΑΟΚ ενώ το δεύτερο ματς της ίδιας φάσης ανάμεσα στη Λαμία και τον Εθνικό θα γίνει 18 Απριλίου λόγω συμμετοχής παικτών της ομάδας του Έβρου στην Εθνική Εφήβων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.