Πολυτιμότερος ο Κόντζερ

Ο Ντεμέτριους Κόντζερ των Τρικάλων συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Ο Ντεμέτριους Κόντζερ των Τρικάλων συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. 

Συγκεκριμένα ο 25χρονος Αμερικανός οδήγησε την ομάδα του στην εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου έχοντας 23 πόντους (7/10 βολές, 8/11 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ και 2 λάθη σε 28’ και 37’’.

Ο Κόντζερ, που είχε πάρει το τίτλο του MVP και την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Απλά προσπαθώ κάθε φορά να είμαι θετικός και να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου. Δίνω όλη μου την ενέργεια και προσπαθώ κάθε φορά να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει». Απαντώντας στο ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας των Τρικάλων και αν ο στόχος της ομάδας είναι τα πλέι οφ είπε: «Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η άμυνα μας και η έφεση μας στα ριμπάουντ. Η επίθεση έρχεται και φεύγει, η καλή επίδοση μας στους δύο αυτούς τομείς καθώς και η μείωση των λαθών μας είναι η συνταγή της επιτυχίας. Δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι ο στόχος μας. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ένα ένα. Αν το κάνουμε αυτό με προσήλωση θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει. Βασικός στόχος λοιπόν ένα παιχνίδι την φορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.