Φουντούλης: «Ήμασταν αποφασισμένοι»

Ευχαριστημένος με τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Γερμανίας εμφανίστηκε ο Γιάννης Φουντούλης.

Ευχαριστημένος με τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Γερμανίας εμφανίστηκε ο Γιάννης Φουντούλης. Ο Έλληνας πολίστας υπογράμμισε πως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαρτάται από την απόδοση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ υπογράμμισε πως η Εθνική θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και αποφασισμένοι και στα υπόλοιπα ματς του προολυμπιακού τουρνουά του Έντμοντον.

Αρχικά, ο Φουντούλης τόνισε: «Ήταν μία νίκη που εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στην Ολυμπιάδα. Έχουν μείνει δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τις νίκες».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι. Θέλαμε τη νίκη περισσότερο από τους Γερμανούς και το δείξαμε και στο νερό. Ήμασταν πολύ καλοί τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά όπου βρήκαμε πολλές λύσεις».

Επίσης, ο Φουντούλης τόνισε σχετικά με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Όχι, όπως είπα υπάρχουν 2 παιχνίδια ακόμα. Θα δούμε την τελική κατάταξη η οποία δεν είναι σίγουρη, ώστε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στα προημιτελικά. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Τέλος, ο Έλληνας πολίστας τόνισε: «Στον αγώνα με τη Ρουμανία μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το Μαυροβούνιο είναι μία πολύ καλή ομάδα και δίκαια κατάφερε και πήρε τη νίκη. Όμως, εμάς ο στόχος δεν είναι τόσο μία καλή θέση στον όμιλο αλλά η πρόκριση και θα είμαστε ικανοποιημένοι εφόσον την πάρουμε. Πάντως, το γεγονός ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση στους αγώνες μας δείχνει ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στον εαυτό μας και έχουμε γίνει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και όλοι μας υπολογίζουν. Αυτό έχει κερδηθεί με πολύ κόπο στα 2 χρόνια που δουλεύουμε με τον κ. Άντριτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.