Είχε τσεκάρει όλη τη Γιουνάιτεντ (pics)

Η Έμιλι Γουέντμαν, η πέτρα του πρόσφατου σκανδάλου Μαρσιάλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως είχε παράλληλες επαφές και με άλλους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων».

Η Έμιλι Γουέντμαν, η πέτρα του πρόσφατου σκανδάλου Μαρσιάλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως είχε παράλληλες επαφές και με άλλους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων». Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του βρετανικού X Factor αποκάλυψε πως είχε επαφές και με τους Λίντγκαρντ, Γιανουζάι, Πάουελ και Βαρέλα. Για τον πρώτο τόνισε πως παρότι είχε σχέση, την παρακαλούσε για μια ερωτική νύχτα, ενώ για τον δεύτερο υπογράμμισε πως ήταν ο πιο ντροπαλός από όλους, στις διαδικτυακές συνομιλίες τους.

Όσον αφορά τον Πάουελ, τον οποίο χαρακτήρισε επίμονο, αποκάλυψε πως του είχε στείλει μια φωτογραφία με δυο σετ εσωρούχων, με τον παίκτης της Γιουνάιτεντ να της τονίζει: «Ποιο από τα δύο προτιμάς; Εγώ ξέρω ποιο. Μπορώ να φανταστώ κάτι». Τέλος, για τον τελευταίο τόνισε πως την είχε προσεγγίσει αμέσως μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, όπου είχε πάει με τον Μαρσιάλ.

Η 24χρονη τόνισε αρχικά: «Αντονί δεν είχε ιδέα ότι οι συμπαίκτες του είναι σε επαφή. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν τόσο χαρούμενος. Τελείωσα με τους ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.