Όταν δεν σε θέλει…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και τη «γκαντεμιά», που δεν άφησε τους «πράσινους» να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στο ποδόσφαιρο, που κάνεις σχεδόν τα πάντα …σωστά και δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Στραματσόνι ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους, είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους επί των ημερών του Ιταλού τεχνικού, ωστόσο στο φινάλε έφυγαν από το γήπεδο με γλυκόπικρη γεύση.

Και αυτό, γιατί έχασαν δύο σημαντικούς βαθμούς στην άδεια Λεωφόρο λόγω …γκαντεμιάς, αναποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια και του εξαιρετικού Διούδη.

Η μπάλα δεν …ήθελε τους Πράσινους και όσο και αν πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, δεν κατάφεραν να σκοράρουν το ποθητό τέρμα.

Ο Στιλ ήταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι …θεατής, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού προβληματίστηκαν ελάχιστα από τους αντιπάλους τους και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των Πράσινων.

Καλό ποδόσφαιρο, γρήγορος ρυθμός, λογικό αγωνιστικό πλάνο και σωστή επιθετική ανάπτυξη από τον άξονα και τις πτέρυγες. Όμως ήταν μια από αυτές τις άτυχες βραδιές για τον Παναθηναϊκό. Όταν το γκολ δεν έρχεται, ότι και αν κάνεις…

Ασφαλώς και το “μηδέν” στην επίθεση για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα – και με τόσες τελικές προσπάθειες – είναι κάτι που προκαλεί προβληματισμό, ωστόσο η ελκυστική εμφάνιση των Πράσινων στο ματς με τον Πανιώνιο αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας.

Ο Μάικλ Εσιέν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και σε κάποια σημεία του αγώνα με τους “κυανέρυθρους” θύμισε τον Εσιέν του …παρελθόντος. Ο Γκανέζος σταρ έβγαλε μπόλικη ποιότητα στο γήπεδο, είχε αρκετά τρεξίματα, πήρε πρωτοβουλίες, μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του και λίγο έλειψε να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπεργκ παραμένει μακριά από τον καλό εαυτό του και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε την ομάδα του. Ο Σουηδός δεν έχει βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του και χρειάζεται λίγο χρόνο και …γκολ για να ξαναπάρει μπροστά η …μηχανή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.