Παπάζογλου: «Δύσκολη έδρα το Αγρίνιο» (vid)

Το περασμένο Σάββατο πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ο Θανάσης Παπάζογλου τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τη συνέχεια αλλά και τον εαυτό του.

Το περασμένο Σάββατο πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ο Θανάσης Παπάζογλου τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τη συνέχεια αλλά και τον εαυτό του. Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας κιόλας, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά ώστε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε κι ο στόχος μας να επιτευχθεί στο τέλος».

– Ως … πάθημα, σας δίδαξε κάτι;
«Σίγουρα δε θα πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και πάντα μετά από μια μεγάλη επιτυχία, όπως αυτή που κάναμε στο ΟΑΚΑ, το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό που μέχρι τότε ήταν πρώτος στη βαθμολογία, δεν πρέπει να σ’ εφησυχάζει».

– Σ’ αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια η Τούμπα φέτος «πονάει» τον ΠΑΟΚ. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία μακριά από αυτήν. Υπάρχει εξήγηση για το συγκεκριμένο φαινόμενο;
«Δεν μπορούμε να δώσουμε μια καλή εξήγηση ή μια καλή δικαιολογία σαν ομάδα. Αλλωστε δε χωράνε δικαιολογίες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιάζεται κι εντός κι εκτός ο ίδιος. Πόσο μάλλον εντός όταν έχει και τη βοήθεια του κόσμου, πρέπει να παρουσιάζεται δυνατός. Είναι κάτι που συζητάμε μεταξύ μας, μας προβληματίζει και πιστεύω να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσουμε κι εμείς στην έδρα μας να πάρουμε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια για να δώσουμε και τη χαρά που θέλει ο κόσμος κι έρχεται στο γήπεδο».

– Είναι μια περίεργη χρονιά, μετά από τον τραυματισμό που σε ταλαιπώρησε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
«Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι πολύ καλά. Οντως πέρασα ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο – ευτυχώς – δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό αλλά με ταλαιπώρησε αρκετά, δυο με τρεις μήνες. Αλλά πλέον είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της».

– Η άποψή σου για τον Παναιτωλικό και για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για να μπορέσει να πάρει αυτό που επιθυμεί;
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι μια έδρα δύσκολη, πολλοί αντίπαλοι δυσκολεύτηκαν σ’ εκείνο το γήπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, να σκεφτόμαστε μόνο τα δικά μας προβλήματα και νομίζω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι το ‘διπλό’», ολοκλήρωσε ο υψηλόσωμος επιθετικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.