Σαλένκο: Mission Imposible

Ο Όλεγκ Σαλένκο δεν δίνει ελπίδες πρόκρισης στην Μέταλιστ ενόψει του αποψινού επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό στους "16" του Europa League.

Ο Όλεγκ Σαλένκο δεν δίνει ελπίδες πρόκρισης στην Μέταλιστ ενόψει του αποψινού επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό στους “16” του Europa League. «Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Και θα είναι δύσκολο για την Μέταλιστ να την περάσει. Εκτός έδρας η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και το ίδιο θα είναι και εντός. Νομίζω ότι η Μέταλιστ έχει λίγες ελπίδες. Έτσι όπως είδα εγώ την Μέταλιστ δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τέτοιες μεγάλες ομάδες, που ξέρουν να αμύνονται πολύ καλά», δήλωσε ο παλαίμαχος Ουκρανός επιθετικός.

Και συνέχισε: «Η Μέταλιστ δεν έχει παίξει μεγάλα παιχνίδια. Παράλληλα δυσκολεύεται πάρα πολύ με ομάδες που αμύνονται σωστά και κλείνουν τα ατού της. Γι αυτό και η ήττα από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο παιχνίδι, ήρθε φυσιολογικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνουν εμφάνιση ανάλογη με εκείνη στο Σάλτσμπουργκ. Η αυστριακή ομάδα  δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό, που είναι κλάσης ανώτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.