Πέρασε εύκολα η “Βασίλισσα” (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 4-1 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 4-1 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) αποδείχθηκε πολύ μικρό για να κρατήσει την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μακριά από την πρόκριση, αν και η ΤΣΣΚΑ έκανε ότι μπορούσε, αλλά μέχρις ενός σημείου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, οι οποίες έχασαν αρκετές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Τελικά η Ρεάλ ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ που σημείωσε ο Ιγκουαΐν και ταυτόχρονα να δείξει πως δεν ήταν διατεθειμένη να χαρίσει την πρόκριση.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση πάντως, με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Η Ρεάλ έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 55′ με το δυνατό σουτ του Ρονάλντο, που δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο τερματοφύλακας της Ρωσικής ομάδας.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Μπενζεμά, ο οποίος χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγώνα, προκειμένου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0. Ο Τόσιτς με πολύ ωραία ενέργεια που εξέθεσε τον Πέπε, μείωσε για την ΤΣΣΚΑ σε 3-1, όμως η ομάδα του δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα περισσότερο.

Ετσι απέμενε να μπει το κερασάκι στην τούρτα της Ρεάλ και αυτό μπήκε ουσιαστικά από τον Μπενζεμά, αλλά πιστώθηκε στον… Ρονάλντο. Ο Γάλλος ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά προτίμησε να δείξει ποδοσφαιρικό αλτρουϊσμό και αντί να σουτάρει, όπως θα έκανε εάν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, γύρισε στον Πορτογάλο, που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα από το νέο Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.