«Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση»

Πλήρης ανατροπή σκηνικού στον Αρη! Μετά την αποχή, η συμφωνία. Συγκεκριμένα τη συμφωνία τους με τη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης έκαναν γνωστή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Πλήρης ανατροπή σκηνικού στον Αρη! Μετά την αποχή, η συμφωνία. Συγκεκριμένα τη συμφωνία τους με τη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης έκαναν γνωστή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, από εδώ και πέρα, δεν υφίσταται λόγος αποχής, επιστρέφοντας οριστικά στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Αρη:

«Μετά την χθεσινή αποχή από την προπόνηση, αποφασίσαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να συζητήσουμε διεξοδικά για το πρόβλημα,  με δεδομένο ότι οι επαφές με τους ιθύνοντες της διοίκησης το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν μεμονωμένα με τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλαμε η όποια απόφαση παρθεί να είναι συνολική.

 Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι έχουμε συμφωνήσει πλήρως με την διοίκηση και είμαστε διατεθειμένοι από την πλευρά μας να βοηθήσουμε την ομάδα να μην έχει προβλήματα στο θέμα της αδειοδότησης. Δεχθήκαμε τις διαβεβαιώσεις και τους διακανονισμούς που μας πρότεινε η διοίκηση της ΠΑΕ και πλέον με δεδομένη την συμφωνία, δεν υφίσταται λόγος αποχής και επιστρέφουμε κανονικά στις προπονήσεις.

 Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.