Τσεκάρει τον Άιβερσον ο Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει μπει ο Κόλτον Άιβερσον, για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει μπει ο Κόλτον Άιβερσον, για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο σέντερ της Καρσίγιακα έχει συμπεριληφθεί στη μετεγγραφική λίστα των «πράσινων», οι οποίοι μετά την απόκτηση του Μαρκέζ Χέινς αναζητούν και έναν σέντερ.

Ο 27χρονος παίκτης πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην τελευταία του εμφάνιση είχε 17 πόντους κόντρα στη Μπεσίκτας. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο διοικήσεις, με τους «πράσινους» να καταβάλουν ένα ποσό, για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Καρσίγιακα. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να μελετάει και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.