Με απόλυτη συγκέντρωση για την Κυριακή

Τις τελευταίες προετοιμασίες εν όψει της κυριακάτικης, εκτός έδρας αναμέτρησης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν σήμερα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προπόνησης που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και μάλιστα σε συνθήκες... καλοκαιριού.

Τις τελευταίες προετοιμασίες εν όψει της κυριακάτικης, εκτός έδρας αναμέτρησης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν σήμερα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προπόνησης που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και μάλιστα σε συνθήκες… καλοκαιριού. 

Η αρχή έγινε με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων μέσα από τα οποία έγινε η ανάλυση του επικείμενου αντιπάλου, προτού – σχεδόν – άπαντες περάσουν στον αγωνιστικό χώρο για το… πρακτικό μέρος της προπόνησης. Κι όπου το… σχεδόν άπαντες, ο λόγος έχει να κάνει με τους Κάμπος, Μαλεζά, Μουλέν και Γλύκο, άπαντες μέλη του ιατρικού δελτίου, λόγος για τον οποίο έμειναν στο γυμναστήριο ακολουθώντας ο καθένας το δικό του πρόγραμμα και τη δική του θεραπεία. 

Πέραν αυτών, επισημάνθηκε η δεδομένη δυναμική του συγκεκριμένου αντιπάλου, πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, όπως επίσης η υψηλή συγκέντρωση και προσπάθεια που απαιτείται προκειμένου να καταφέρει ο «Δικέφαλος» να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 

Η τακτική που αποκολούθησε χρονικά ήταν απόλυτα προαρμοσμένη στα δεδομένα της αναμέτρησης, με την έμφαση να δίνεται και στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στο επιθετικό. Οι τελευταίες δοκιμές σε πρόσωπα θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 10.30 στην τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας κι από την οποία θα προκύψει η αποστολή που θ’ αναχωρήσει για Αθήνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.